TKI Informatiebijeenkomsten

12 06-2013

Innovatiegeld voor Groen Gas

 

Nederland kent 9 topsectoren waarin ons land werldwijd sterk is en de Energiesector is daar één van. Binnen deze sector is energie-inovatie essentieel om de doelen van groen en groi te halen, daarom stimuleert onze overheid samenwerking tussen bedrijven en kennisinstellingen in zg. TKI´s (Topconsortium Kennis en Innovatie). Begin juli wordt naar verwachting een Tender gepubliceerd voor Groen Gas projecten en onderzoeksvoorstellen.

Voor deze Tender zoeken we goede onderzoeksvoorstellen die bestaan uit een samenwerking tussen ondernemers en onderzoekers en waarbij een innovatie leidt tot goedkoper Groen Gas. Ook demonstratieprojecten die Groen Gas produceren en zo helpen onze duurzaamheidsdoelstellingen te behalen zijn welkom. De overheid kan een beperkt deeel van de projectkosten op zich nemen, dat deel neemt af naarmate een technologie dichter bij de markt staat.

Energys Valley, Groen as Nederland en TKI Gas organiseren samen twee informatiebijeenkomsten waarbij deze Tender centraal zal staan.

Meer informatie over het programma, aanmelding en de locaties vindt u op de flyer.

Terug naar de agenda